προφίλ

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Η Αγάπη, στη Νέα Ιωνίατο 1970 η οικογένειά μας αποφάσισε να ιδρύσει μια μονάδα ηλικιωμένων. Τότε η ιδέα τέτοιων χώρων ήταν πρωτόγνωρη και ελάχιστα αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία η οποία είχε το πρότυπο της γιαγιάς και του παππού στην πολυθρόνα στο σπίτι.

Παράλληλα όμως και οι δραστηριότητες των οικογενειών άλλαξαν, με συνέπεια προκειμένου να μην βιώνουν οι ηλικιωμένοι την μοναξιά στο σπίτι να δημιουργηθούν κάποιοι χώροι, που θα εύρισκαν ανθρώπους της ίδιας ηλικίας με κοινά ενδιαφέροντα, αλλά και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη συγχρόνως.

Μέσα στο γενικό πλαίσιο των μονάδων προσπαθήσαμε να βάλουμε το δικό μας στίγμα στον χώρο, ανάλογα με τη στάση ζωής που μας διακρίνει και το πώς πιστεύουμε ότι πρέπει να ζουν οι άνθρωποι στη δύση της ζωής τους.

Δώσαμε στη μονάδα μας το όνομα "Αγάπη" γιατί πρωτίστως πιστεύουμε ότι αυτό έχουμε ανάγκη όλοι αλλά πολύ περισσότερο οι άνθρωποι που την έχουν ήδη προσφέρει στη ζωή τους ανιδιοτελώς.

Αποφασίσαμε οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να ζουν μαζί μας με αξιοπρέπεια, στοργή, φροντίδα και στήριξη, ενσωματωμένοι στη μεγάλη οικογένεια της μονάδας μας.

Πιστεύουμε ότι με το επιλεγμένο προσωπικό μας, την συνεχή φροντίδα του χώρου μας και την παροχή υψηλής νοσηλευτικής φροντίδας, κατορθώσαμε "Η Αγάπη" να ανταποκρίνεται επαρκώς στο έργο της από το 1970 έως και σήμερα.

Με την συνεχή μας προσπάθεια ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και "Η Αγάπη" θα εξακολουθήσει να έχει ξεχωριστή θέση στο χώρο της φροντίδας των ηλικιωμένων.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες των περιθαλπομένων μας, που μας εμπιστεύτηκαν να φροντίσουμε τα πολύτιμα και αγαπημένα πρόσωπα της ζωής τους, τους γονείς τους.